top of page
Søk
 • Forfatterens bildenilssenkristin

Hvis du må på rømmen - og du skal bare ha med deg èt hudpleie produkt??


Ja altså, jeg håper jo ikke vi kommer dit. Men det er vel lov å innrømme at vi tenker litt slik. Det er vanskelig å sette seg inn i krig - men nå får vi det inn daglig via media. Ukraina og brutaliteten som skjer der. Jeg er SÅ lei meg for det, og jeg har vært satt ut hele den siste uken. Har ikke helt klart å skrive om hud eller skjønnhetspleie. Men nå har jeg tatt et standpunkt og skal skjerme meg selv litt fra Ukraina nyheter. Ikke være oppslukt mer.

Vi får vi prøve å leve så normalt som før og ta vare på oss selv. Jeg har en sønn og vil ikke at mine bekymringer skal smitte over på han.


Ja så hva er det mirakelproduktet som jeg har lyst å fremme, og hvorfor? Sett at kosmetikk som tannkrem, solfaktor, "dopapir" og andre nesten selvsagte produkter alt er pakket, men du kan ikke ta med alle renseproduktene, serumene og kremene dine, men du vil ivareta en sunn hud, selv på rømmen.


Body Oil til Environ. En skikkelig allrounder. Her får du MYE for pengene. R E P E R A J O N. Den inneholder ganske høy dose A-vitamin som normaliserer talgproduksjonen. C-vitamin som styrker hud og immunforsvaret. E-vitamin gir fukt.

Men hver av de ingrediensene jeg nevnte nå har ikke bare èn egenskap, dette var bare kortversjonen. Også er den luktfri.


 • Den hjelper mot eksem og psoriasis pga sitt høye innhold antioksidanter.

 • Det styrker huden til å tåle bedre sol, altså gir en mer solsterk hud (erstatter ikke solfaktor)

 • Du får styrket huden mot de fleste hudsykdommer.

 • Det hjelper huden til å klare seg bedre selv, for eksempel en tørr hud som produserer for lite talg, så vil talgproduksjonen øke. Og du vil bli mindre avhengig av å smøre deg hele tiden.

 • Den hjelper også for ungdom som har for høy talgproduksjon til å roe den ned.

 • Den ivaretar en SUNN HUD

 • Jeg tør nesten ikke si det neste, men jeg sier det allikevel, den er en kraftig antiAge. Ja om du er på rømmen, kan hende du fortsatt er opptatt av slike ting som vakker hud og antiage.

 • Den kan brukes på både på kroppen og ansiktet, selv om det heter body oil (den burde hete body and face) .Hjelper huden å bygge collagen, ja en del av antiAge biten.

 • Pigmentene jevnes ut, også en del av antiAge biten.

 • Du kan bruke den på babyer ned til spedbarnsalderen og menn i alle aldere.

 • Du kan blande noen dråper med denne i de fleste ansiktskremene, serum eller håndkremen din for å sikre deg din daglige dose A-vitamin.

 • Den virker betennelsesdempende dersom du har vært uheldig og pådratt deg en frostskade eller solbrenning.

 • Den gir huden din næringsstoffer og byggestein til å enklere klare seg selv.

Den er fin til deg som vil ha det enkelt og ikke for dyrt, men likevel virkningsult. Denne får jeg gode tilbakemeldinger på av både menn og kvinner.


Selv bruker jeg denne på hendene for å holde i sjakk eksem, og på mine late dager. Når jeg vil stupe i seng og det må gå fort. Pusse tenner, vaske ansikt, smøre inn hendene med body-oil pga eksem som jeg til tider har, også bare "gnir" jeg litt inn i ansiktet og hals samtidig.


Montro om det kan kalles for førstehjelp?


Du finner den i nettbutikken www.hudshop.no


mvh

Kristin422 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page