top of page
Søk
  • Forfatterens bildenilssenkristin

Hva gjør Probiotika i hudpleien?

Oppdatert: 25. apr. 2022

Mange går for hardt ut mot kviser eller rødlig betent hud. Men det kan hende at det huden din trenger er de snille bakeriene. De fleste av oss har hørt om Probiotica i kosthold for å balansere tarmfloraen. Probiotika er melkesyrebakterier som har en inflammatorisk effekt og nedkjemper de dårlige bakteriene. Hele kroppen vår består av Mikrobiomer.


Mikrobiom er fellesbetegnelse på den samlingen av alle mikroorganismer som lever på indre og ytre overflater hos mennesker, dyr, planter og sopp. Mikrobiomet omfatter mikroorganismer som har en viktig funksjon i organismen og er nyttige, men inneholder også harmløse mikroorganismer som verken er til gagn eller nytte. Noen av mikroorganismene i mikrobiomet kan være sykdomsfremkallende.

Huden er en forsvarslinje mellom en organisme og omgivelsene. Dersom din mikrobiom i huden er i ubalanse forstyrres bakteriefloraen, noe som kan føre til rødhet, tørrhet, akne og sensitivitet.

Probiotika er et fellesnavn for en gruppe gode, levende og viktige bakteriene i hudens mikrobiom. Probiotika holder huden frisk. På huden har vi en naturlig samling av mikroorganismer,- som kalles hudens mikrobiom. Det fungerer som et slags immunsystem og håndterer betennelser og ikke minst beskytter huden vår. Probiotika er de gode bakteriene, som holder styr på og bekjemper de dårlige bakteriene. De dårlige bakteriene forårsaker ofte betennelser som rødhet og akne, men også for tidlig aldring og skader etter sol.


Huden kan trenge litt ekstrahjelp så derfor Probiotika i hudpleien. Da tilfører du litt ekstra av de gode bakterienen og mater huden med sunnhet og balanse. Probiotika i hudpleier gir en god antiAldrende effekt da den balanserer og normaliserer huden ph, og den anbefales også til rødlig og tørr hud eller betennelser, som kviser og akne. Vi utsetter oss selv for mer ubalanse i micobiomet vårt, pga av livstilen. For eksempel skjermlys fra data, tv og telefon, enkelte såper, antibiotika, behandlet vann, mat og miljø.


Janssen Cosmetic sin nye Probiotika krem og serum: bidrar til å beskytte mot negative ytre påvirkninger - styrker hudmikrobiomet - bidrar til å beskytte mot digital hudaldring - gir langvarig fuktighet - bidrar til å redusere rynker og fine linjer - lindrer irritasjon - etterlater huden umiddelbart mykere og glattere. Øker hudens immunsystem (mindre rødlig hud).


Ekseption sin Probiotic ultraserum: Dette produktet brukes til å optimalisere den kutane økofloraen, for å styrke det biologiske forsvaret og forbedre hudens utstråling ved en omstrukturerende og jevnende effekt. Takket være den unike strukturen, fremmer serumet balansen i hudens mikrobiota ved å fungere som et underlag for bakterier og ved å styrke hudens naturlige forsvar.


Klikk deg gjerne inn på www.hudshop.no for mer informasjon om produktene. Og sjekk tilbudet akkurat nå.65 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page