top of page
Søk

Hva menes med hudprogram?

Oppdatert: 17. aug. 2021

Hudprogram er den daglige jobben du gjør på vei mot en mer balansert og sunnere hud. Det kan være at du trenger et type hudprogram om sommeren og et helt annet hudprogram om vinteren. Det kan også være at du begynner med en type program for å få hud balansert, også går du videre til et nytt program for å jobbe med f.ex pigment, antiage eller kviser problematikk.

Hudprogram inneholder som regel renseprodukter, serum, dag og nattkrem, beskyttelse, peeling og masker. Hvor alle produktene jobber i synergi med hverandre.


Men det finnes kremer som er krem og serum i et produkt, eller dag og nattkrem i et produkt. Rens og peel i et produkt. Så for de som liker det enklest mulig så MÅ man ikke kjøpe så himla mye produkter for å få resultater. Men det er klart at da kan også resultatene vente på seg. Kjører du et skikkelig hudprogram med flere produkter for en periode for å komme skikkelig i gang med en hud utfordring, eller et ønske om å bli kvitt noe, så er det lurt å ha mer enn bare en krem og en rens. Her trengs som regel noen forsterkere.


Serumer og ampuller brukes for å forsterke den målsetningen vi har som ønske. For eksempel roe ned rød reaktiv hud fortes mulig. Fukt booste huden. Få i gang cellefornyelsen og restarte hudcellene fortest mulig, som en anti age.


Masker og peelinger er også med som forstekende produkter. Det å sette en eller to fast dag i uken til peeling og maske er ikke så dumt og du vil kjenne forskjell på huden hver gang du gjør det. Også vil du muligens spørre deg selv; -hvorfor gjør jeg ikke dette oftere?


-Jeg pleier ha min faste dag på fredager. Det varierer hvor lang tid jeg bruker å rense og peele huden etter hvor avansert jeg velger å være. Også setter jeg gjerne på en maske jeg kan sitte med lenge mens jeg ser på fredags TV.

Ellers pleier jeg ha de mest aktive maskene på mens jeg sitter foran PC, for da kan jeg følge med klokken samtidig mens jeg jobber. Mange av de mest aktive maskene inneholder peelende ingredienser og bør ikke sitte på for lenge.


Hvis du er i tvil om hvilket hudprogram du skal velge så rådfør deg gjerne -


Mvh Kristin31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page