top of page
Søk
  • Forfatterens bildenilssenkristin

Endelig!! Refill på gode hudpleieprodukter

Oppdatert: 9. jan. 2022Thalgo er opptatt av MILJØET Nå kommer Thalgo til å fornye seg til et refill system. Så IKKE KAST den tomme Thalgo krukken din. Ta vare på den for etterhevet skal alle kremene kunne kjøpes som refill. Det er bedre for miljøet og mer økonomisk for alle, også for deg.

Først ute er Source Marine, som er fuktighetslinjen til Thalgo. Nå er den fornyet til å gi enda mer beskyttelse og fukt. I tillegg til refill. Nye dufter og konsisten


La meg få presentere den nye linjen for deg:

Linjen har øyenkrem som er fin for tørre linjer og de første linjene for ung hud 7 dagers ampullekur som anbefales når huden din trenger fukt fort!! Fuktighetsserum 2 forskjellig dagkremer; en lettere og en rikere etter hudtype og behov. En nattkrem som passer alle En maske.

Kremene og nattkrem kan kjøpes som refill for en rimeligere penge.


Thalgo sine stjerneingredienser kommer fra Havet og fra Alger. Det høres kanskje ikke så sexy ut med alger, men du skal vite at havet inneholder så utrolig mye

mineraler og næringsstoffer at mange av verdens mest kjente hudpleie-merker benytter seg ofte av marine ingredienser.

Thalgo har egne patenterte marine ingredienser og lang fartstid med

forskning og utvikling - så de blir bare bedre og bedre med sine marine ingredienser. Og de er nøye med hvor de henter den reneste og mest mineralrike sjøvann fra, og også alger, som er kjent for høyt vitamin og mineral innhold.

Thalgo har ingen kontroversielle ingredienser og har en renhet på minimum 92%


En av ingrediensene som går igjen i Thalgo sin serie er Sève Bleue des Océans som er Marint kildevann hentet fra en underjordisk kilde på en dybde på 22 meter i hjertet av den rosa granittkysten i Bretagne (Frankrike) nær Natura 2000 -området. Det er 12 ganger mer konsentrert marint mangan enn tradisjonelt sjøvann og termisk vann.


Bevist effektivitet:

Dens fuktighetsgivende effekt er et resultat av synergien mellom tre komplementære handlinger:

1) Forsterkning av lipidbarrieren (som er det øvre lagene i huden )og begrenset vesketap.

2) Rekonstituering av vannreserver i lenger ned i huden takket være marin mangan som stimulerer fuktighets syntesen. Det er svamper som kan fange vekten sin flere hundre ganger og beholde den varig (Hyaluronsyre, heparansulfat, keratansulfat, heparin kondroitinsulfat eller dermatansulfat).

3) Klar optimalisering av væskeutvekslinger mellom nederste og øverste hudlag og bedre cellekommunikasjon.


Den andre hovedingrediensen til THALGO er Patentert mikronisert marine algeekstrakt konsentrert i 14 essensielle mineraler

Et unikt marinekompleks som er viktige for huden og som kroppen ikke kan danne selv.

Disse har fornyende effekt:

-Natrium/kalium/kalsium/magnesium/fosfor/klor/jern/jod/silisium

Marine mikro-næringsstoffer for beskyttelse, energigivende og forsterkende effekt

Marine antioksidant: Florotanniner (forsvar mot frie radikaler)

vitamin: Marine vitamin B6 (avgjørende for cellevekst)

Marine aminosyrer: Fenylalanin, Lysin, Tryptofan (som forløpere for strukturelle proteiner: kollagener, elastin og keratiner)

Fornyer og forsterk huden ved å gi den mikronæringsstoffer og mineraler som er viktige for at den skal fungere godt.


Uansett hudtype og alder så er fukt det essensielle for å beskyttelse og elastisitet.


Kroppen består av 70 % vann, det samme gjelder cellene i kroppen og da også hudcellene. Når huden kjennes tørr og stam ut, så er fukt det essensielle. Gjerne i tillegg til andre aktive ingredienser. Dersom huden ikke får nok fukt og mineraler, så vil den ikke klare å fordøye andre aktive ingredienser like lett. Det blir som å gi planten din næring men ikke vann nok. Derfor er det så viktig å tilføre både kroppen og huden nok fukt.Det å flette inn en eller flere fuktighets produkter i et hvilket som helst hud program, er å anbefale dersom du sliter med tørr hud.


Thalgo har også en egen anbefalt salongbehandling som du kan få utført hos din nærmete Thalgo forhandler. Oligo-Marine Mask. Denne masken med alginater er det ansiktsproduktet som det er mest konsentrerte i marine aktive ingredienser (25,5%), for å intenst hydrere huden. Innsluser og tilfører marine mineraler.

Man behøver ikke å velge hele fukt-Thalgo linjen (dag-, nattkrem, serum og ampuller m.m.) - med mindre man har en intenst dehydrert hud (oftest voksen hud). Dersom man har sporadisk tørrhet kan man bruke noe av Thalgo-linjen som et tilleggsprodukt. F.eks 7 dagers ampullekur sammen med fuktighetsmasken, i tillegg til ditt daglige hudprogram. Eller dersom man har en midlertidig tørr hud (ofte ung hud) eller) så kommer man ofte langt med serum, krem og øyenkrem.97 visninger0 kommentarer

Коментарі


bottom of page