top of page
Søk
  • Forfatterens bildenilssenkristin

Er sprøyter og kirurgi eneste løsning for rynker slapp hud?

Nei kjære deg - det finnes masse andre løsninger
Husk at kirurgi og sprøyter alene vil ikke gi en ny sunn og vital hudtekstur og glød. Men det gjør riktig hudpleie og gode hudpleierutiner. Også finnes det noen fabelaktige salong-behandlinger som gjør underverker på huden din. Her snakker vi reversering.


La oss snakke om peeling først. Peeling fremmer en sunn og vakker hud og hjelper huden å kvitte seg med de døde hudcellene som vi ikke trenger lenger.

Det finnes både mekaniske peel (krem med peelkorn) enzym peel og forskjellig syrer som løser opp bindingene mellom de døde hudceller og hjelper døde gamle hudceller å falle av. Dette kan kjøpes og bruke hjemme.

I hudpleiesalonger kan du får mer avanserte peelinger. Kjemiske peelinger, eller krystallslip. Det masse gode peelinger å velge i blant. Også for de med sensitiv hud. Be om hjelp av hudpleier dersom du er usikker.


Har huden blitt veldig grålig, mangler vitalitet og kanskje til og med har begynt å få pigmentflekker kan det være lurt og gå for en peelingkur over 4-6 behandlinger.

Bare det å få peelt huden jevnlig eller som i en kur, gjør at huden blir litt mer gjennomsiktig og du vinner tilbake den naturlige gløden da den sunne og vitale huden med de sunne og friske hudcellene vil komme mer til syne igjen.

Linjer rynker og porer vil også synes mindre. Så en god del grå, matt hud, store porer, linjer og rynker ligger rett og slett i det øverste hudlaget. Dette kan ikke repareres med sprøyte-behandlinger eller kirurgi. Derfor er vi i hudpleiebransjen ganske masete når det gjelder rens og peel, for vi får frem så mye vakker, glødende hud med riktig bruke av hjemmeprodukter og også salong behandlinger.


Viste du at når du bruker feil hudkrem fordi den virker rik og lukter godt, men som

inneholder feil fyllstoff og olje, så kan hende du klistrer sammen de døde hudcellene slik at de ikke faller av. Dette resulterer i tilstoppet hud, kviser og at taglet, som smører huden, ikke kommer hele veien ut men danner talgklumper inni huden som kapsler inn. Ved riktig bruke av hjemmeprodukter, som for eksempel peeling, så vil de forsvinne med tiden. Men enda raskere dersom du hjelper til med noen gode hudpleiebehandlinger i salong.Anitoksidanter hjelper! Når du kjøper antiAge kremer fra seriøs forhandler, som f.ex hudpleiesalong og sykepleiere, hvor de er utdannet til å forstå hud og ingredienser, så får du kremer og serumer som er sammensatt for for typiske alderstegne. Dvs collagen, elastin fremmende og pigment reduserende ingredienser. Fukt og riktig fettstoffer, aminosyrer, mineraler og vitaminer. Men det finnes også masse gode behandlinger som gir supergode resultater.Et av de mest populære behandlinger for strammere hud er og å poppe ut linjer og rynker er microneedeling og mesoterapi. Microneedling skades huden kontrollert for å reparere seg selv. I denne reparasjonsprosessen vil huden produsere sitt eget collaen/protein. Synlige resultater allerede etter èn behandling. Dette er en vanlig behandling å gjøre for å "tykne" huden dersom det er aldrende hud. Men gir også gode resultater på arr, linjer, rynker, porer og pigmenter og slapp hud. Og med mesoterapi jobber vi i det mellomste hudlaget, med å tilføre riktige ingredienser for å gjenvinne en optimal sunn hud etter hvilket behov kunden har. Behovene kan være pigment, hårfremmende (på hode og bryn) fukt, glød, mindre rødhet, jevnere og sterkere hud.


Tilslutt vil jeg fortelle om Plasmapen. Et genialt lite verktøy hvor vi rett og slett krymper den øverste huden. Dersom man har tunge øyenlokk, slapp hud i halsen eller skintags som man ønsker å fjerne, så er plasmapen tingen. Med et lite lynnedslag kryper huden i et punkt. Ved å lage mange punkter så vil huden krympes i det aktuelle området hvor vi jobber. Dette er behandlinger som bør planlegges litt da du vil gå med små skorper i 4-8 dager etter


behandlingen, mens huden fornyer seg. Og det endelige resultatet ses etter ca 3 mnd. Denne strammer opp huden for hver behandling, men passer best for nordisk hud pga en viss fare for pigmentflekker for pigmenterte hudtyper.

Sprøyter og kirurgi er ikke enste løsning for å reversere alderstegne som er kommet. Og fordelen med disse behandlingene er at vi jobber i synergi med huden og får den til å gjøre jobben selv.


Den viktigste og fundamentale hudpleien for naturlige vakker hud og resultater, er det du gjør hjemme selv med riktige ingredienser, også gjerne hjelp fra hudpleiesalong. Sprøyter og kirurgi bør ikke være en del av den fundamentale pleien av huden din spør du meg. Men kan brukes som et supplement når alderstegnene går fortere enn det vi klarer å motarbeide selv.

Kristin

690 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page